Η εταιρεία Χατζημανώλη Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα τη Ρόδο και εξειδικεύεται στην εμπορία ομπρελών βροχής, θαλάσσης, κήπου, αλλά και διαφημιστικών ομπρελών. Επιπρόσθετα, κατά τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα διαθέτοντας επίσης έπιπλα κήπου και έπιπλα για επαγγελματική χρήση.

Μάλιστα, η εταιρεία παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο, προμηθεύοντας μεγάλες αλυσίδες Super Market και άλλες μικρές και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, χώρους αναψυχής, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, μπαρ κ.α.

Για την αποτελεσματική οργάνωση της επιχείρησης επιλέχθηκε η εφαρμογή του Pylon Commercial και της Business Λογιστικής της Epsilon Net:

  • Το Pylon Commercial διευκόλυνε την εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης υποστηρίζοντας τη διαχείριση της αποθήκης, τις αγορές και τις πωλήσεις και τις χρηματοοικονομικές διεργασίες
  • Η Business Λογιστική αυτοματοποίησε όλες τις λογιστικές διεργασίες.

Ο διασύνδεση δε των παραπάνω αξιόπιστων προϊόντων λογισμικού έδωσε τη δυνατότητα πλήρους αυτοματοποίησης σε επίπεδο ενημέρωσης κινήσεων, συναλλασσόμενων και λογαριασμών Λογιστικού Σχεδίου μέσω ειδικού αρχείου.

Άμεση συνέπεια των παραπάνω ήταν η  βέλτιστη διαχείριση των παραγγελιών και της αποθήκης. Πλέον η επιχείρηση βασίζεται τόσο στην μακρόχρονη εμπειρία της στον κλάδο, αλλά και σε ένα ολοκληρωμένο και υπερσύχρονο σύστημα μηχανογράφησης.