ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Η Business Software Ταμβακάς Α.Ε. συνεργάζεται με τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής παρέχοντας σας αξιόπιστα προϊόντα λογισμικού, καθώς και άμεση και ποιοτική υποστήριξη.

Για τις σύγχρονες εμπορικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, η ορθή μηχανοργάνωση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, αφού λειτουργεί ως ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι λύσεις που προτείνουμε είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.
Μπορείτε να βρείτε σχετικές μελέτες περίπτωσης εμπορικών επιχειρήσεων εδώ.
Ενδεικτικά, παρακάτω αναφέρουμε τις λύσεις που προτείνουμε σε επίπεδο εμπορικών επιχειρήσεων.

Entersoft Business Suite (Entersoft)

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, η οποία περιλαμβάνει ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce και Business Intelligence εφαρμογές.
Υποστηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησης και μετατρέπει τα δεδομένα σε πολύτιμη γνώση παρέχοντας στην επιχείρηση τα απαραίτητα εφόδια για επιτυχία και ανάπτυξη. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης πολλαπλών εταιρικών διαστάσεων και προσφέρει άμεσα αναλυτικές πληροφορίες, αναφορές, Dashboards και αναλύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας για το σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και σε πραγματικό χρόνο.

Pylon ERP (Epsilon Net)

To Pylon ERP της Epsilon Net υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής για επιχειρήσεις η οποία ενσωματώνει σε μία ενιαία βάση δεδομένων όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: Αποθήκη, Αγορές, Παραγωγή, CRM, Πωλήσεις, Χρηματοοικονομικά & Λογιστική διαχείριση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσία και Εφοδιαστική Αλυσίδα.
Παράλληλα, το Pylon ERP σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε σε ένα κεντρικό σημείο και σε πραγματικό χρόνο μία διευρυμένη εικόνα για την επιχείρησή σας, επιτρέποντας τη διαχείριση κρίσιμων λειτουργιών.

Business Μισθοδοσία / Pylon HRM (Epsilon Net)

Πρόκειται για την κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία συνδυάζει την ενοποίηση όλων των υποσυστημάτων ενός τμήματος HR σε μία ενιαία βάση.

Η Business Μισθοδοσία/HRM ενσωματώνει χρήσιμούς αυτοματισμούς και παρέχει την κατάλληλη ευελιξία, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο δραστηριοποίησης. Το λογισμικό ενσωματώνει όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και καλύπτει όλων των ειδών τις εργασιακές σχέσεις, ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις εργαζομένων. Η διαχείριση της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει είτε αυτοματοποιημένα, είτε πλήρως παραμετροποιημένα από το χρήστη.

Ειδικότερα, παρέχεται πλήρης και μαζική διαχείριση ανταμοιβών, ασθενειών, υπερωριών, παροχών, πρόσθετων αποδοχών και αδειών, ενώ παράλληλα προσφέρονται χρήσιμα εργαλεία Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως η διαχείριση βιογραφικών και αγγελιών, αλλά και η εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού κ.ά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε μία προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής.