ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

 

Στον κλάδο των επισιτιστικών επιχειρήσεων η Αυτόματη & Ασύρματη Παραγγελιοληψία είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Στη Business Software Ταμβακάς Α.Ε. έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή λογισμικού για επιχειρήσεις και εξειδικευόμαστε στην κάλυψη αναγκών των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Έτσι, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί απαραίτητο συστατικό μίας επιτυχημένης επιχείρησης του επισιτιστικού κλάδου.

Το σύστημα Orexsys της Twinsoft είναι η κορυφαία επιλογή για την οργάνωση των επισιτιστικών επιχειρήσεων και μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τις ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας της εκάστοτε επιχείρησης.

Το Orexsys μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία εστιατορίων, café, bar, club, ψητοπωλείων, καταστημάτων γρήγορης εστίασης και beach bar, προσφέροντας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της εστίασης δυνατότητες αποδοτικής εκμετάλλευσης των πόρων εργασίας, παρακολούθησης των αποτελεσμάτων χρήσης, καθώς και πίνακες λειτουργικών κοστολογίων.

Παράλληλα, το Orexsys προσαρμόζεται απόλυτα στην εκάστοτε επισιτιστική επιχείρηση παρέχοντας εξειδικευμένες δυνατότητες, ανάλογα με τη δραστηριότητα της. Έτσι, για παράδειγμα υποστηρίζει παραγγελιοληψία delivery για καταστήματα γρήγορης εστίασης, όπως και δυνατότητες κοστολόγησης μερίδων και διαχείριση αποθεμάτων.

Μπορείτε να βρείτε σχετικές μελέτες περίπτωσης επισιτιστικών επιχειρήσεων εδώ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε μία προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής.