ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 

Οι νέες τεχνολογίες έχουν εισχωρήσει δυναμικά και στον κλάδο της φιλοξενίας, υποστηρίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων.

Στη Business Software Ταμβακάς Α.Ε.  έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στη μηχανοργάνωση μικρών και μεγάλων ξενοδοχείων υλοποιώντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.
Μπορείτε να βρείτε σχετικές μελέτες περίπτωσης ξενοδοχειακών μονάδων εδώ.
Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά τις επιλογές που προσφέρουμε σε επίπεδο οργάνωσης μονάδων φιλοξενίας.

Pylon Hospitality (Epsilon Net)- Το μοναδικό σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης με αυτόματη ενσωμάτωση και έκδοση του φόρου διαμονής!

Το PYLON Hospitality είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Προσφέρει ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια εφαρμογή. Καθιστά εύκολη την διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων, με συγκεντρωμένες λύσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας.
Διαχειριστείτε με ευκολία τις κρατήσεις, την πληρότητα του καταλύματος, το check-in/check-out, δημιουργήστε προγράμματα loyalty, αυτοματοποιήστε κρίσιμες διαδικασίες και εκσυγχρονίστε την ξενοδοχειακή σας μονάδα μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών σας.

Protel SPE (H.I.T.- Hospitality Integrated Solutions)

Πρόκειται για ένα λογισμικό ξενοδοχειακής διαχείρισης που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες της ξενοδοχειακής μονάδας. To Protel SPE διασφαλίζει τη γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας, μέσω σχετικών αναφορών και πινάκων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε μία προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής.