ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

 

Η Business Software Ταμβακάς Α.Ε. εξειδικεύεται στην οργάνωση και μηχανογράφηση σύγχρονων λογιστικών γραφείων. Αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του λογιστικού γραφείου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα λογιστικά γραφεία που έχουμε αναλάβει:  Γαλανός Δημήτριος, Δαμιανός Μιχαήλ, Δρόσος Γεώργιος, Ευθυμίου Σάββας, Ζαμαλής Ιωάννης, Ζιμπούλης Νικόλαος, Ηρακλείδης Ιωάννης, Καραμιχάλης Μιχαήλ, Καταβενού Ευφροσύνη, Κώστας Κωνσταντίνος, Λεμονής Νικόλαος, Μακρής Γεώργιος, Μάργας Γρηγόριος , Μαχραμάς Μιχαήλ, Μητσού Γεώργιος, Μπότσαρης Αντώνιος, Παγκάς Αντώνιος, Παπαδημητρίου Π.-Ελευθερίου Α., Παπακωνσταντίνου Αναστασία, Παρασκευάς Γεώργιος, Περδίκης Ιωάννης , Σαββάκης Εμμανουήλ, Σοφίλλας Βασίλειος, Σταματάκης Στυλιανός, Σταυρινός Νικόλαος, Στεργενάκης Δημήτριος, Ταβερνάρης Βασίλειος, Τσαγκάρης Πρόδρομος, Τσιγάρος Ιωάννης, Τσιμπιδάκης Χαρίδημος, Τσουκαλάς Νικόλαος, Χαροκόπος Ιωάννης, Χατζηνικολάου Πασχάλης

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας για τη διαχρονική εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη εάν έχει γίνει κάποια παράλειψη.

Στη Business Software έπειτα από λεπτομερή καταγραφή των απαιτήσεων του εκάστοτε έργου, συνδυάζουμε έξυπνα όλες τις απαραίτητες επιμέρους εφαρμογές, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει κάθε πτυχή, κάθε ανάγκη και κάθε προσφερόμενη υπηρεσία ενός σύγχρονου λογιστικού γραφείου. Για την μηχανοργάνωση λογιστικών γραφείων έχουμε επιλέξει την εταιρεία Epsilon Net, η οποία παρέχει πληθώρα αξιόπιστων προϊόντων λογισμικού και σχετικών εργαλείων παρουσιάζοντας μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο.

Hyper.Axion Λογιστική

Η Hyper.Axion Λογιστική της Epsilon Net αποτελεί την πιο εξελιγμένη λογιστική εφαρμογή της αγοράς και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μεγάλων λογιστικών γραφείων. Έτσι, η Hyper.Axion Λογιστική προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που περιλαμβάνει πληθώρα αυτοματισμών (Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού, Αυτόματη δημιουργία Τακτοποιητικών Λογιστικών Εγγραφών, Αυτόματος Υπολογισμός των εντύπων Φ.Π.Α., Αυτοματοποίηση Συγκεντρωτικών καταστάσεων Μ.Υ.Φ., Μαζική έκδοση παραστατικών κ.α. ), χρηματοοικονομικών αναφορών και αριθμοδεικτών.

Παράλληλα, η Hyper.Axion Λογιστική προσφέρει τη μοναδική λειτουργία αυτόματου συγχρονισμού των δεδομένων της Λογιστικής με το Epsilon Cloud. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω δυνατότητα προσφέρει live ενημέρωση όλων των στοιχείων των πελατών που πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα, όπως: τα υπόλοιπα των συναλλασσόμενων της επιχείρησης, ταυτότητες οφειλής για τα έντυπα δήλωσης Φ.Π.Α. κ.α. Μέσω αυτής της δυνατότητας, το λογιστικό γραφείο μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο απόκρισης στα αιτήματα των πελατών, αυξάνοντας παράλληλα την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη διασύνδεση του συστήματος με την Τράπεζα Ολοκληρωμένης Φορολογικής & Εργατικής ενημέρωσης (e-forologia.gr), διαμορφώνουν ένα αξιόπιστο, αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας.

Hyper.Axion Μισθοδοσία

Για την κάλυψη των προσφερόμενων υπηρεσιών του λογιστικού γραφείου σε επίπεδο μισθοδοσίας επιλέχθηκε η Hyper.Axion Μισθοδοσία της Epsilon Net, η οποία ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με τη Hyper.Axion Λογιστική, δίνοντας έμφαση στην αυτοματοποίηση διαδικασιών, αλλά και στην έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση. Ειδικότερα, προσφέρεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής οριστικών δηλώσεων Φ.Μ.Υ. , Α.Π.Δ., Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, καθώς και εξαγωγής αρχείων εισφορών, εντολών προκαταβολών και εκκαθάρισης πληρωμής σε όλες τις τράπεζες, εκμηδενίζοντας τη γραφειοκρατία.

Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Cloud ΕΡΓΑΝΗ το λογιστικό γραφείο μπορεί και ενημερώνει αυτόματα το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ μέσω κινητών συσκευών άμεσα και από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Η Hyper.Axion Μισθοδοσία καλύπτει όλες τις εργασιακές σχέσεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε πληθώρα κάθετων αγορών (τεχνικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εκπαιδευτήρια, ναυτιλιακές επιχειρήσεις κ.α. ). Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί και η αυξημένη ασφάλεια του συστήματος, η οποία περιλαμβάνει προειδοποιητικά και απαγορευτικά μηνύματα με σκοπό την αποφυγή των λαθών.

Tax System 5

Το βασικό κύκλωμα συστημάτων συμπληρώνει η εφαρμογή Tax System 5 της Epsilon Net, η οποία προσφέρει την πληρέστερη και ακριβέστερη εκκαθάριση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων. Το ενσωματωμένο έξυπνο ημερολόγιο υποχρεώσεων διαχειρίζεται, παρακολουθεί και ενημερώνει τους χρήστες για όλες τις φορολογικές και εργατικές υποχρεώσεις του λογιστικού γραφείου και παρέχει τις απαραίτητες υπενθυμίσεις.

Μέσω του Tax System 5, το λογιστικό γραφείο μπορεί και διαχειρίζεται γρήγορα και αξιόπιστα όλα τα φορολογικά ζητήματα. Η αυτόματη άντληση δεδομένων από τις καταχωρίσεις, καθώς και ο αυτόματος υπολογισμός και η ηλεκτρονική υποβολή όλων των φορολογικών εντύπων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους.

Digital Accounting

Σε μεγάλα λογιστικά γραφεία με έντονη δραστηριότητα η μείωση του χρόνου επαναλαμβανόμενων διαδικασιών, όπως η καταχώριση και ψηφιοποίηση των παραστατικών είναι αδήριτη ανάγκη.

Γι’ αυτό το σκοπό, επιλέξαμε την εφαρμογή Digital Accounting της Epsilon Net, η οποία σκανάρει, ψηφιοποιεί, αρχειοθετεί και εισάγει αυτόματα τα δεδομένα στη Hyper.Axion Λογιστική χωρίς ενδιάμεσα στάδια. Η ενσωματωμένη διαδικασία ελέγχου και αναζήτησης των παραχθέντων παραστατικών πραγματοποιείται με ευκολία και ο χρήστης μπορεί ακόμη και να προβεί σε αλλαγές και τροποποιήσεις.

Pylon CRM Λογιστών

Η οργάνωση του λογιστικού γραφείου ολοκληρώνεται με το Pylon CRM Λογιστών της Epsilon Net, την απόλυτη εφαρμογή διαχείρισης πελατειακών σχέσεων για λογιστικά γραφεία.

Μέσω του Pylon CRM Λογιστών, το πρότυπο λογιστικό γραφείο ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους πελάτες του, παρέχοντας άμεση επικοινωνία και ενημέρωση. Παράλληλα, αναβαθμίζει όλες τις πτυχές της λειτουργίας του παρακολουθώντας αποτελεσματικά όλες τις Φορολογικές και Εργατικές υποχρεώσεις των πελατών του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε μία προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής.