Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε για να γίνει ένας πολύτιμος σύμμαχος και στρατηγικός partner των επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς μέσα από προγράμματα, σεμινάρια και ενημερώσεις σχετικά με νέες τεχνολογίες, ώστε παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν με τη στήριξή μας την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και λειτουργική, αλλά και τις διαδικασίες πιο απλές και γρήγορες, δεν αντιμετωπίζονται από εμάς ως πελάτες… αλλά ως πραγματικοί, έμπιστοι συνεργάτες.

Πως Ξεκινήσαμε

Μεγάλη εμπειρία σημαίνει να δραστηριοποιείσαι εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά ώστε να την γνωρίζεις άριστα, αλλά και να είσαι πάντα πρωτοπόρος και να φέρνεις τις τεχνολογικές εξελίξεις πρώτος. Από το 1992, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια.

1992

Η εταιρεία ξεκινάει στην τοπική αγορά προσφέροντας υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών της Computer Logic.

2003

Η επιχειρησιακή δραστηριότητα επεκτείνεται και εδραιώνεται στο χώρο των ERP συστημάτων.

2005

Ενισχύεται η εσωτερική δομή της εταιρείας με εξειδικευμένα τμήματα υλοποίησης και υποστήριξης λογιστικών εφαρμογών, ξενοδοχειακών εφαρμογών και εφαρμογών για χώρους εστίασης.

2006

Η εταιρεία ξεκινά μία κομβική συνεργασία με την Epsilon Net, μία από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις παροχής λογισμικού.

2009

Το πιστοποιημένο προσωπικό της εταιρείας προσθέτει νέες λύσεις με τις εφαρμογές νέας γενιάς της Entersoft (ERP, CRM, eBusiness, Mobile, Retail).

2011

Η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο νησί της Κω.

2015

Η Κρήτη αποτελεί το νέο σταθμό στην επιχειρησιακή δραστηριότητα της εταιρείας.

2017

Η εταιρεία βραβεύεται ως Top Partner της Χρονιάς από την Epsilon Net.

Best solutions

Λύσεις αποκλειστικά για εσάς

Είναι γεγονός ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Γι’ αυτό και οι λύσεις που προσφέρουμε δεν μπορεί να είναι ίδιες για όλους.

  • Ξεκινάμε από την ανάλυση των αναγκών της επιχείρησης σε βάθος.
  • Προτείνουμε αξιόπιστα, δοκιμασμένα προϊόντα πληροφορικής που σε συνδυασμό με τις ειδικές υπηρεσίες μας, φτιάχνουν μία πρόταση που ταιριάζει ειδικά στην επιχείρησή σας.
  • Για την υλοποίηση των λύσεων, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες εξοπλισμού και λογισμικού.
  • Παρακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις παροχές και τις μεθόδους μας.
Best solutions

Τομείς διάκρισης και εξειδίκευσης

Κατέχουμε κορυφαία θέση στην αγορά στους εξής τομείς:

  • Στο χώρο των ERP (Enterprise Resource Planning Systems)
  • Στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Στις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης
  • Στον ευρύτερο δημόσιο τομέα
  • Στην ανάπτυξη του E – Business

Το όραμα μας

Στο κέντρο της φιλοσοφίας μας είναι η επιτυχία της δικής σας επιχείρησης! Σε μία εποχή που η τεχνολογία γίνεται κρίσιμος παράγοντας για την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης, θέλουμε να προσφέρουμε τις πιο πρωτοποριακές, σύγχρονες αλλά και σωστές για τις ανάγκες σας, λύσεις.

Όραμά μας, να είμαστε διαχρονικά ο έμπιστος και στρατηγικός συνεργάτης σας σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα πληροφορικής.