Εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας με ανάγκες Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων.
Οι κρατήσεις μέσω διαδικτύου είναι όλο και περισσότερες, με αποτέλεσμα να κάνουν πιο πολύπλοκη την παρακολούθηση των πλάνων / πωλήσεων.
Η εφαρμογή PYLON HOSPITALITY μπορεί να απλοποιήσει όλη αυτή τη διαδικασία, παρέχοντας on-line συνδέσεις με συστήματα κρατήσεων ή channel management εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα

Ηοspitality Entry

Ευκολία στη χρήση και ευελιξία με την έκδοση PYLON Hospitality Entry που απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.

Εξοπλισμός & Διαχείριση Κόστους

Μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε device (tablet, pc, POS) και να εκτυπώσει σε όλους τους τύπους εκτυπωτών.

Πλήρης μηχανογράφηση με ένα προϊόν

Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις παράλληλες λειτουργίες της εφαρμογής (Retail, Restaurant, Commercial, CRM, Λογιστική).

Διαχείριση με τη χρήση ειδικών πλάνων

Όλες οι εργασίες μπορούν να εκτελεστούν μέσα από τα ειδικά πλάνα της εφαρμογής. Αφίξεις, αναχωρήσεις, έκδοση παραστατικών κτλ. Όλα με μία κίνηση από το διαδραστικό πλάνο δωματίων.

Mobile διαχείριση

Ενημερωθείτε μέσα από την εφαρμογή PYLON Hospitality Mobile για την κάθε ανάγκη του καταλύματος σας (Διαχείριση Reception, Κρατήσεις, Έλεγχο διαθεσιμότητας κτλ).

Σας ακολουθεί όλο το 24ωρο

Με το Roaming UI (User Interface) κάνετε απλά login όπου και κι αν βρίσκεστε και άμεσα θα εργαστείτε στο προσωπικό περιβάλλον εργασίας σας με όλες τις επιλογές – παραμετροποιήσεις σας.

Πλήρης στατιστική απεικόνιση

Εκτυπωτικά που μπορούν να εμφανιστούν είτε σε έντυπη μορφή είτε ως browse οθόνες. Χρησιμοποιήστε τις B.I. δυνατότητες και ενημερωθείτε με Pivot Tables.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Protel SPE (H.I.T)
Protel SPE (H.I.T.)

Απλοποιημένες διαδικασίες που απευθύνεται στις ανάγκες Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων.