Η κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού για Εκπαιδευτήρια που συνδυάζει την ενοποίηση όλων των υποσυστημάτων ενός τμήματος hr σε μια ενιαία βάση παράλληλα με υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη. Με τη χρήση των ειδικών εργαλείων και υποσυστημάτων η εφαρμογή παρέχει μοναδικά προνόμια απλοποίησης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών που εφαρμόζονται τόσο για την εξαγωγή της μισθοδοσίας όσο και για την ευρύτερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων.

Πλεονεκτήματα

Education Tools

Σύστημα μισθοδοσίας βάσει εβδομαδιαίων ωρών απασχόλησης, με αυτόματο υπολογισμό φροντιστηριακών ωρών και αναδρομικών αποδοχών, ενημέρωση συλλογικών συμβάσεων και πλήρη διαχείριση σχολείων και τμημάτων.

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή.

Ευχρηστία – Ταχύτητα

Υπολογισμός μισθοδοσίας με μία μόνο κίνηση εξασφαλίζοντας την ταχύτερη διαδικασία υπολογισμού της αγοράς καθώς και αυτόματη προβολή εκτυπώσεων σε ελάχιστο χρόνο παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε παρελκόμενες ενέργειες μετά τους υπολογισμούς.

Λειτουργικότητα

Ολοκληρωμένα εργαλεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων με μαζική ενημέρωση και εισαγωγή στοιχείων καταχώρησης και ωρομέτρησης από εξωτερικά αρχεία.

Ασφάλεια

Ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης για αποφυγή λαθών, πλήρης διατήρηση ιστορικότητας και ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης ιστορικότητας στην καρτέλα του εργαζομένου.

Συνδεσιμότητα – Internet

Αυτόματη ενημέρωση μεσώ Ίντερνετ για αλλαγές νομοθεσίας, αυτοματοποιημένες υποβολές σε ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, ΟΑΕΔ, σύνδεση με επικουρικά ταμεία και αυτόματη πληρωμή σε τράπεζες.

Εκτυπώσεις

Απεριόριστες επιλογές τυποποιημένων εκτυπώσεων από απλές μέχρι πιο αναγκαίες από Δημόσιους Οργανισμούς, σχεδίαση εκτυπωτικών και χρήση υπερσύγχρονου Report Generator.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Μαζικότητα ενεργειών για όλους τους εργαζομένους, απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για κάθε ανάγκη και εξέλιξη σε advanced σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Υποστήριξη

Υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη, διαδικασία εκπαίδευσης με απεριόριστες επιλογές, άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές νομοθεσίας, πλήρης εργατική & φορολογική υποστήριξη από την Epsilon Net.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Business Μισθοδοσία Εμπορικές
Business Μισθοδοσία για Εμπορικές Επιχειρήσεις

Όλες οι αλλαγές του Ε.Φ.Κ.Α. μόνο με ένα κλικ.

Business Μισθοδοσία ΝΠΔΔ
Μισθοδοσία/HRM ΝΠΙΔ & NΠΔΔ με Μισθολόγιο Δημοσίου

Όλα τα απαραίτητα υποσυστήματα σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Epsilon Smart Ergani Business
Epsilon Smart ERGANI Business

Άμεση και Εύκολη συμμόρφωση με την νέα Νομοθεσία.