Η κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για Ξενοδοχεία που συνδυάζει την ενοποίηση όλων των υποσυστημάτων ενός τμήματος hr σε μια ενιαία βάση παράλληλα με υψηλού επίπεδο συμβουλευτικής υποστήριξης. Εξειδικεύοντας σε όλες τις ανάγκες των Ξενοδοχείων με τα ειδικά εργαλεία και υποσυστήματα που άπτονται των απαιτήσεων των χρηστών και παρέχουν μοναδικά προνόμια απλοποίησης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών που εφαρμόζονται τόσο για την εξαγωγή της μισθοδοσίας όσο και για την ευρύτερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων.

Πλεονεκτήματα

Hotel Tools

Αυτόματη διαχείριση όλων των Hotel Tools

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου.

Ευχρηστία – Ταχύτητα

Υπολογισμός μισθοδοσίας μεμονωμένα, μαζικά ή και ξεχωριστά με μία μόνο κίνηση και αυτόματη προβολή σε όλες τις παρελκόμενες ενέργειες μετά από την ολοκλήρωση των υπολογισμών.

Λειτουργικότητα

Μοναδικά προνόμια και παροχή ολοκληρωμένων εργαλείων διαχείρισης κάθε τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Ασφάλεια

Ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης του χρήστη με πλήρης διατήρηση ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά μισθοδοτική περίοδο καθώς και σύστημα παρακολούθησης ιστορικότητας μεταβολών.

Συνδεσιμότητα – Internet

Αυτόματη και συνεχής ενημέρωση μέσω Internet για όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας και όλες τις διαδικασίες όπως και πληρωμές.

Εκτυπώσεις

Απεριόριστες επιλογές τυποποιημένων εκτυπώσεων από την πιο απλή μορφή μέχρι και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις σχεδίασης εκτυπωτικών. Επιπλέον, δυνατότητα χρήσης υπερσύγχρονου Report Generator.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη που μπορεί να παρουσιαστεί, διευκολύνοντας τον κάθε χρήστη να εξελιχθεί σε advanced σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Υποστήριξη

Ειδική γραμμή υποστήριξη παρέχοντας πλήρη Εργατική και Φορολογική υποστήριξη από την πολυπληθής και άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της Epsilon Net.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Pylon Μισθοδοσία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Pylon Μισθοδοσία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Μια εφαρμογή διαφορετική, με μοναδικά και χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα, όπως άλλωστε και οι άνθρωποι σας.

Business Μισθοδοσία Εμπορικές
Business Μισθοδοσία για Εμπορικές Επιχειρήσεις

Όλες οι αλλαγές του Ε.Φ.Κ.Α. μόνο με ένα κλικ.

Epsilon Smart Ergani Business
Epsilon Smart ERGANI Business

Άμεση και Εύκολη συμμόρφωση με την νέα Νομοθεσία.