Τo ολοκληρωμένο και πλήρως αυτοματοποιημένο πληροφοριακό σύστημα μισθοδοσίας και HR για μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους εταιριών. Μια εξελιγμένη εφαρμογή για την παρακολούθηση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησης σας, πλήρως εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Πλεονεκτήματα

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Ολοκληρωμένο και απλουστευμένο παραθυρικό πρόγραμμα ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων.

Ευχρηστία – Ταχύτητα

Με μία μόνο κίνηση εξασφαλίζει την ταχύτερη διαδικασία υπολογισμού μισθοδοσίας.

Λειτουργικότητα

Μαζική ενημέρωση όλων των στοιχείων καταχώρησης μιας μισθοδοτικής περίοδού καθώς και ολοκληρωμένη ωρομέτρηση μέσα από ενιαία εφαρμογή.

Ασφάλεια

Ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης του χρήστη καθώς και παρακολούθηση ιστορικότητας μεταβολών στην καρτέλα του εργαζομένου.

Συνδεσιμότητα – Internet

Αυτόματη και συνεχής ενημέρωση μέσω Internet για όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας και όλες τις διαδικασίες όπως και πληρωμές.

Εκτυπώσεις

Απεριόριστες επιλογές τυποποιημένων εκτυπώσεων, δυνατότητα σχεδίασης εκτυπωτικών για την επιχείρηση καθώς και χρήση του υπερσύγχρονου Report Generator.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Μαζικότητα ενεργειών για το σύνολο των εργαζομένων με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη ανάγκη.

Υποστήριξη

Συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα χρήσης αλλά και σε οποιοδήποτε εργατικό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό ερώτημα από την πολυπληθής και άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της Epsilon Net.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Business Μισθοδοσία για Ξενοδοχεία
Business Μισθοδοσία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Κάθετη λύση για Ξενοδοχεία.

Epsilon Smart Ergani Business
Epsilon Smart ERGANI Business

Άμεση και Εύκολη συμμόρφωση με την νέα Νομοθεσία.

Business Μισθοδοσία Εμπορικές
Business Μισθοδοσία για Εμπορικές Επιχειρήσεις

Όλες οι αλλαγές του Ε.Φ.Κ.Α. μόνο με ένα κλικ.