Η εφαρμογή είναι μοναδική στην αγορά και παρέχει ειδικά εργαλεία όπως και υποσυστήματα για τη διαχείριση των Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών και επιτρέπει την αυτοματοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών, συμπεριλαμβάνοντας την εξαγωγή μισθοδοσίας και την διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

Πλεονεκτήματα

Μισθοδοσία Ναυτικών

Πλήρη διαχείριση ναυτιλιακών επιχειρήσεων, αυτόματο υπολογισμό μισθοδοσίας και φόρου, διαχείριση αδειών και ασθενειών και παραμετροποίηση απομαχικών κρατήσεων.

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Παραθυρικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγή αποτελεσμάτων, κατάλληλο για μεγάλο αριθμό πελατών.

Ευχρηστία – Ταχύτητα

Το πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας επιτρέπει τον υπολογισμό μισθών μαζικά ή μεμονωμένα ανά τμήμα και παρέχει αμεσότητα στις παρελκόμενες ενέργειες.

Λειτουργικότητα

Μαζική ενημέρωση και εισαγωγή στοιχείων, ολοκληρωμένη ωρομέτρηση και εργαλεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.

Ασφάλεια

Παρέχεται ενσωματωμένο σύστημα προειδοποίησης λαθών και διατήρηση ιστορικού δεδομένων σε ολόκληρο το σύστημα παρακολούθησης ιστορικότητας εργαζομένων με εκτυπωτική απεικόνιση.

Συνδεσιμότητα – Internet

Αυτόματη ενημέρωση για αλλαγές νομοθεσίας, διαδικασίες υποβολής προς ΙΚΑ/ΣΕΠΕ/ΟΑΕΔ, σύνδεση με επικουρικά ταμεία και αυτόματη πληρωμή σε όλες τις τράπεζες.

Εκτυπώσεις

Μεγάλη γκάμα επιλογών εκτυπώσεων από απλές μέχρι πολύπλοκες απαιτήσεις, με δυνατότητα σχεδίασης και χρήση υπερσύγχρονου Report Generator.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής έχει μοναδικό πλεονέκτημα συνδυάζοντας την αξιόπιστη και σύννομη διαδικασία για μαζικές ενέργειες.

Υποστήριξη

Η Epsilon Net παρέχει γραμμή υποστήριξης στους πελάτες με συμβουλευτική για εργατικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα, εκπαίδευση και πλήρη ανταπόκριση σε όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Business Μισθοδοσία Εκπαιδευτήρια
Business Μισθοδοσία Εκπαιδευτηρίων

Η μοναδική εφαρμογή της αγοράς η οποία έχει εξειδικεύσει όλες τις ανάγκες των Εκπαιδευτηρίων.

Business Μισθοδοσία Οικοδομικές επιχειρήσεις
Business Μισθοδοσία για Οικοδομοτεχνικές Επιχειρήσεις

Κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των Τεχνικών Επιχειρήσεων.

Business Μισθοδοσία ΝΠΔΔ
Μισθοδοσία/HRM ΝΠΙΔ & NΠΔΔ με Μισθολόγιο Δημοσίου

Όλα τα απαραίτητα υποσυστήματα σε μια ενιαία πλατφόρμα.