Η κορυφαία εφαρμογή Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού για Τεχνικές / Οικοδομικές επιχειρήσεων η οποία έχει εξειδικεύσει όλες τις ανάγκες των Τεχνικών Επιχειρήσεων με ειδικά εργαλεία και υποσυστήματα που άπτονται των απαιτήσεων των χρηστών και παρέχουν μοναδικά προνόμια απλοποίησης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών που εφαρμόζονται τόσο για την εξαγωγή της μισθοδοσίας όσο και για την ευρύτερη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων.

Πλεονεκτήματα

Εξειδικευμένα Εργαλεία Τεχνικών Επιχειρήσεων

Ειδικό περιβάλλον εργασίας για διαχείριση έργων και φάσεων καθώς και ημερομισθίων στην οικοδομική βιομηχανία, με αυτόματο υπολογισμό πλαφόν οικοδόμων.

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Παραθυρικό πρόγραμμα για ελαχιστοποίηση χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή για τη διεκπεραίωση ενεργειών για μεγάλο αριθμό πελατών – εταιρειών.

Ευχρηστία – Ταχύτητα

Υπολογισμός μισθοδοσίας με μία κίνηση ανά υποκατάστημα ή τμήμα, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Αμεσότητα στις παρελκόμενες ενέργειες.

Λειτουργικότητα

Μοναδικά προνόμια για τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού με μαζική ενημέρωση και εισαγωγή στοιχείων, ολοκληρωμένη ωρομέτρηση και εργαλεία διαχείρισης πόρων.

Ασφάλεια

Ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης για αποφυγή λαθών και πλήρης διατήρηση ιστορικότητας δεδομένων ανά μισθοδοτική περίοδο. Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολών στην καρτέλα του εργαζομένου.

Συνδεσιμότητα – Internet

Αυτόματη ενημέρωση για αλλαγές νομοθεσίας, αυτόματοποιημένες διαδικασίες υποβολής σε ΙΚΑ, ΣΕΠΕ, ΟΑΕΔ, σύνδεση με επικουρικά ταμεία, αυτόματη πληρωμή, ενημέρωση εμπορολογιστικών εφαρμογών.

Εκτυπώσεις

Ποικιλία τυποποιημένων εκτυπώσεων από απλές μέχρι πιο αναγκαίες από Δημόσιους Οργανισμούς, σχεδίαση εκτυπωτικών και χρήση υπερσύγχρονου Report Generator.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Αξιόπιστη και σύννομη διαδικασία της αγοράς που αποτελείτε από μοναδικά πλεονέκτημα για τον κάθε χρήστη δίνοντας του απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Υποστήριξη

Άμεση ανταπόκριση συμβουλευτικής υποστήριξης, διαδικασία εκπαίδευσης με απεριόριστες επιλογές, ενημέρωση σε αλλαγές νομοθεσίας, πλήρης εργατική & φορολογική υποστήριξη από την Epsilon Net.

Επικοινωνήστε με έναν ειδικό!

Σχετικά Προϊόντα

Business Μισθοδοσία Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις
Business Μισθοδοσία για Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις

Πλήρως και αυτοματοποιημένη κάλυψη αναγκών Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού που για Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων.

Business Μισθοδοσία ΝΠΔΔ
Μισθοδοσία/HRM ΝΠΙΔ & NΠΔΔ με Μισθολόγιο Δημοσίου

Όλα τα απαραίτητα υποσυστήματα σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Business Μισθοδοσία Εμπορικές
Business Μισθοδοσία για Εμπορικές Επιχειρήσεις

Όλες οι αλλαγές του Ε.Φ.Κ.Α. μόνο με ένα κλικ.